Kogeplader og omrørere
Kogeplader og kogepladeomrørere er laboratorieværktøjer til bordplader, der bruges til at opvarme jævnt og blande forskellige typer væsker og opløsninger. Konventionelle kogeplader bruges kun til opvarmning, mens kombinerede kogepladeomrørere er i stand til samtidigt at opvarme og blande. Infrarøde kogeplader er et energieffektivt alternativ til konventionelle og kombinerede kogepladeomrørere. Kogepladetilbehør såsom temperatursonder, eksterne digitale displays og varmeblokke kan kombineres med kompatible kogeplader.
Vores kogeplader og kogepladeomrørere, der fås i forskellige formater, tilbyder den nyeste teknologi på enkelte eller flere platforme og i både analoge og digitale formater. En række forskellige kapaciteter er tilgængelige, lige fra nogle få milliliter op til 10 L eller mere, med et udvalg af toppladematerialer, der passer til applikationskravene.
Kombinationen af enkel betjening, pålidelig ydeevne og avanceret sikkerhed gør det nemt at vælge den perfekte kogeplade eller kogepladeomrører. Almindeligvis bruges enkeltstående bordpladeapparater til at opvarme glasvarer og dets indhold, men hvis indirekte varme er påkrævet, kan beholdere ophænges over varmekilden ved hjælp af tilbehør såsom stativer, retortstativer, stænger osv.
Kogeplader og kogepladeomrørerfunktioner Konventionelle kogeplader eller
specialkogeplader tilbyder keramik, aluminium eller rustfrit stål toppladeoverflader med flere pladeformer og dimensioner.
Kombinations-omrørings-kogeplader spænder fra det mest grundlæggende omrøringsdesign til eksplosionssikre modeller til farlige laboratorieapplikationer, samtidig med at de giver præcis kontrol og repeterbarhed for at imødekomme en række forskellige applikationsbehov.
Kogeplader med større kapacitet og kogepladeomrørere er konstrueret til optimal styrke, til at modstå tunge belastninger, hvilket giver dig den ydeevne, der er nødvendig til store applikationer.
Oversigt over funktioner
• Keramiske, aluminium eller rustfrit stål overflader
• Plads til flere fartøjer eller rutsjebaner
• Analog eller digital kontrol, kan give nøjagtig overvågning og pladetemperatur
• Typiske °driftstemperaturer spænder °fra
• 100 C til 750 C. Omrøringshastigheder op
til 2000 rpm En række kogepladetilbehør er også tilgængelig, såsom omrørere og rørestave, retrievere, nedsænkningsprober (eller temperatursonder) og gennemsigtige skjolde.