accessibility menu, dialog, popup

UserName

Baser

Baser af forskellige kemiske sammensætninger, pH-værdier, renheder, reagenskvaliteter og mængder egnet til en lang række laboratorieapplikationer. Produkterne fås i fast og flydende form.

Baser opfattes normalt som den kemiske modsætning til syrer . De defineres almindeligvis som forbindelser, der danner vandige opløsninger, der smager bittert, har en høj pH (> 7), får lakmuspapir til at blive blåt, er glatte at røre ved og reagerer med syrer og danner vand og salte.

I laboratoriet bruges baser som reagenser eller katalysatorer i mange kemiske reaktioner, og nogle er gode ledere af elektricitet. I et industrimiljø bruges baser i mange applikationer, såsom fremstilling af sæbe, papir, blegepulver og syntetisk fiber rayon.

Kemisk kan baser klassificeres som:

  • Arrhenius, stoffer, der producerer hydroxid (OH− ) ioner i vandige opløsninger og omfatter natriumhydroxid (lud eller kaustisk soda), kaliumhydroxid (eller kaustisk kaliumchlorid) og ammoniumhydroxid (eller aqua øammoniak) Br nsted-Lowry, stoffer som ammoniak (NH 3 ), der kan acceptere en proton eller hydrogenion
  • Lewis, forbindelser såsom ammoniak, alkyl eller arylaminer og pyridiner og pyrimidiner, der er elektronpardonorer

BEMÆRK: En Lewis-base er også en Br ønsted-Lowry-base, men en Lewis-syre er ikke nødvendigvis også en Br ønsted-Lowry-syre.

Filtrerede søgeresultater

Produkter fra nogle af vores leverandører vises ikke i filtrerede søgeresultater. ryd alle filtre for at se disse produkter.

Snævre resultater

Snævre resultater

Ingen resultater fundet inden for denne kategori. Prøv at fjerne nogle valgte filtre, og prøv igen.
  • (1)
  • (76)
  • (11)
  • (1)
  • (62)
  • (4)
  • (131)
  • (243)
  • (47)
  • (18)
  • (66)
  • (2)
  • (14)
  • (20)
  • (38)
  • (16)
  • (4)
  • (86)
  • (31)
  • (62)
  • (3)
  • (1)
  • (6)
  • (4)
  • (1)
  • (161)
  • (3)
  • (36)
  • (9)
  • (2)
  • (101)
  • (306)
  • (6)
  • (1)
  • (27)
  • (6)
  • (8)
  • (1)
  • (26)
  • (2)
  • (2)
  • (29)
  • (1)
  • (3)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
  • (3)
  • (1)