Restriktionsenzymer
- (3)
- (5)
- (5)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (5)
- (3)
- (7)
- (6)
- (1)
- (6)
Filtrerede søgeresultater
Thermo Scientific™ MssI (PmeI) (5 U/μ L)
MssI (PmeI) restriktionsenzymet genkender GTTT^AAAC-steder og skærer bedst ved 37 °C i B-buffer (Isoschizomerer: Pmel).
| Følsom over for varmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | MssI (PmeI) |
| Methyleringsfølsomhed | Ikke Dam-methyleringsfølsom,Ikke Dcm-methyleringsfølsom,Ikke CpG-methyleringsfølsom |
| Produkttype | Restriktionsenzym |
| Type IIS RE | Nej |
| Koncentration | 5 U/μl |
| Forskningskategori | Traditionel kloning |
| Kompatibel buffer | 10X buffer B |
Thermo Scientific™ OliI (AleI) (10 U/μ L)
OliI (AleI) restriktionsenzymet genkender CACNN^NNGTG-steder og skærer bedst ved 37 °C i R-buffer (Isoschizomerer: AleI).
| Følsom over for varmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | OliI (AleI) |
| Methyleringsfølsomhed | CpG-methyleringsfølsom,Ikke Dam-methyleringsfølsom,Ikke Dcm-methyleringsfølsom |
| Produkttype | Restriktionsenzym |
| Type IIS RE | Nej |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionel kloning |
| Kompatibel buffer | 10X buffer R |
Thermo Scientific™ Esp3I (BsmBI) (10 U/μ L)
Esp3I (BsmBI) restriktionsenzymet genkender CGTCTC(1/5)^-steder og skærer bedst ved 37 °C i Tango (+DTT) buffer (Isoschizomere: BsmBI).
| Følsom over for varmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Esp3I (BsmBI) |
| Methyleringsfølsomhed | CpG-methyleringsfølsom,Ikke Dam-methyleringsfølsom,Ikke Dcm-methyleringsfølsom |
| Produkttype | Restriktionsenzym |
| Type IIS RE | Ja |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Skarløs kloning |
| Kompatibel buffer | 10X Buffer Tango |
Thermo Scientific™ FastDigest Eco31I (IIs klasse)
De FastDigest Eco31I restriktionsenzym genkender GGTCTC(1/5)^-steder og skærer bedst ved 37 C °på 5-15 minutter ved brug af universel FastDigest Buffer (isoskizomerer: BsaI, BspTNI)
| Følsom over for varmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Overhæng | 5' udragende ender |
| Enzym | Eco31I |
| Methyleringsfølsomhed | CpG-methyleringsfølsom,Ikke CpG-methyleringsfølsom,Ikke Dam-methyleringsfølsom |
| Produkttype | Restriktionsenzym |
| Type IIS RE | Ja |
| Forskningskategori | Skarløs kloning |
| Produktlinje | FastDigest™ |
| Kompatibel buffer | 10X FastDigest Buffer/FastDigest Grøn Buffer |
Thermo Scientific™ Tangobuffer (10X)
Sikre de optimale reaktionsbetingelser for restriktionsenzymer med Thermo Scientific™ 10X Buffer Tango, forblandet med BSA for øget stabilitet.
Thermo Scientific™ BpiI (BbsI) (10 U/μ L)
Klip GAAGAC(2/6)^-steder med BpiI (BbsI) restriktionsenzym, som fungerer bedst ved 37 °C i G-buffer (Isoschizomerer: BbsI, BpuAI, BstV2I).
| Følsom over for varmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | BpiI (BbsI) |
| Methyleringsfølsomhed | Ikke Dam-methyleringsfølsom,Ikke Dcm-methyleringsfølsom,Ikke CpG-methyleringsfølsom |
| Produkttype | Restriktionsenzym |
| Type IIS RE | Ja |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Skarløs kloning |
| Kompatibel buffer | 10X buffer G |
Thermo Scientific™ SmaI (10 U/μ L)
Skær ved CCC^GGG-steder med Smal-restriktionsenzym, som fungerer bedst ved 30 °C i Tango-buffer (Isoschizomerer: TspMI, XmaCI, XmaI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ XhoI (10 U/μ L)
Klip ved C^TCGAG-steder med XhoI-restriktionsenzym, som fungerer bedst ved 37 °C i R-buffer (Isoschizomerer: PaeR7I, Sfr274I, SlaI, StrI, TliI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|